Φωτια Τωρα Νεα Μακρη / Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι : Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Φωτιά στο Μενίδι pics
Φωτιά στο Μενίδι pics from www.newsit.gr
Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

— ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του .

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή
Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή from www.pagenews.gr
Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ.

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι
Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι from images32.inewsgr.com
Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

— πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021.

Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ .

Φωτια Τωρα Νεα Μακρη / Στέφανος Χίος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι : Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου.. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη .